Google Test Nieuw Design Van Gmail-app

Google test momenteel een vernieuwde versie van de interface voor de Gmail-app op Android. De nieuwe interface opent niet langer een nieuw venster wanneer je wilt reageren op een e-mail. Inplaats daarvan kun je direct een bericht typen in de chatbalk onder de e-mail.

De huidige Gmail-app toont onder elke e-mail drie knoppen met de tekst ‘Beantwoorden‘, ‘Allen beantwoorden‘ en ‘Doorsturen‘. In de nieuwe versie zijn deze knoppen echter vervangen door een chatbalk. Hierin kun je rechtstreeks een e-mail typen zonder dat je eerst een nieuw venster hoeft te openen. Hierdoor blijft de e-mail waarop je wilt reageren gewoon zichtbaar.

In de chatbalk zien we een dropdownmenu waarin je kunt aangeven naar welke emailadressen je de e-mail wilt versturen. Aan de linkerkant van de chatbalk zien we nog een icoontje waarmee je bestanden kunt toevoegen aan je e-mail. Momenteel gaat het nog om een gelimiteerde test aan de serverkant, aldus Android Police. Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe interface naar iedereen zal worden uitgerold.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.