Color Pop-functie Nu Beschikbaar In Google Photos

Google-PhotosTijdens de Google I/O introduceerde Google de functie Color Pop voor de Google Photos-app, waarmee het mogelijk is om bepaalde delen van een foto zwart-wit te maken, terwijl de rest van de foto gewoon in kleur blijft. Google rolt de functie nu uit.

Google werkt erg hard aan nieuwe functies voor Google Photos. Zo schreven we een aantal dagen geleden nog over een functie die oude zwart-wit foto’s automatisch kan inkleuren en rolt Google nu een functie uit die delen van gekleurde foto’s juist zwart-wit kan maken.

Color Pop analyseert geschikte foto’s die zijn geüpload en geeft suggesties in het ‘Assistent’ tabblad. De functie werkt alleen met foto’s waarbij het onderwerp genoeg op de voorgrond te zien is, zoals te zien is in de onderstaande foto.

color-pop-google-photos

Google heeft ook slimme suggesties geactiveerd. Zo kan Google Photos wanneer je naar een foto hebt gekeken deze foto’s voor je archiveren. Ook worden onderwerpen zoals documenten, screenshots en recepten herkend. De foto’s worden aan de hand van deze onderwerpen geplaatst in het archief.

De nieuwe functies zijn beschikbaar vanaf Google Photos versie 3.20. Het kan echter wel even duren voordat Google de functies voor iedereen heeft geactiveerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. E. de Braal zegt:

    Goedemorgen. Er staat een taalfout in dit artikel. ‘herkent’ moet zijn ‘herkend’ (voltooid deelwoord)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *