Dit Zijn De Nieuwe Emoji’s Van 2019

nieuwe-emojisEr is een lijst met mogelijke nieuwe emoji’s voor 2019 openbaar gemaakt. Hierdoor krijgen wij alvast een goed indruk van welke nieuwe icoontjes we volgend jaar kunnen gebruiken in diensten als WhatsApp. Het valt op dat er verschillende nieuwe emoji’s te vinden zijn voor mensen met een beperking.

Over een aantal maanden ontvangen we op onze Android-toestel verschillende nieuwe dieren, superhelden en een taart in de Emoji-line-up. De mensen achter deze icoontjes zitten echter niet stil en zijn al druk bezig met het maken van nieuwe emoji’s voor volgend jaar. De shortlist van emoji’s die volgend jaar worden toegevoegd is inmiddels bekendgemaakt. Het valt op dat er verschillende emoji’s zijn toegevoegd die zijn gericht op mensen met een beperking.

emoji-2019

In de nieuwe lijst staan 104 nieuwe emoji’s, waarvan 60 verschillende emoji’s met een aantal varianten hierop. Je kunt de volledige lijst hier vinden. In de lijst vinden we onder andere een rolstoel, een blindengeleidehond en verschillende protheses. Een aantal andere nieuwe emoji’s zijn een vlieger, een wit hart, zwemkleding en een knoflook-emoji.

Het gaat om een tijdelijke lijst, waarvan de populairste in 2019 zullen worden toegevoegd. Voordat de emoji’s worden toegevoegd zijn we weer een jaar verder, dus we moeten nog even geduld hebben.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.