Xiaomi Zal Mi 8-smartphone Volgende Week Introduceren

Xiaomi-Mi8-inkepingVorig jaar introduceerde Xiaomi de Xiaomi Mi 6, een smartphone waar wij in onze review erg over te spreken waren. Volgende week zal de Chinese fabrikant de opvolger introduceren. De opvolger krijgt echter niet de naam Mi 7, maar de Mi 8. Xiaomi heeft voor deze naam gekozen om het acht jarige bestaan van het bedrijf te vieren.

Xiaomi heeft via Twitter bekendgemaakt dat de nieuwe smartphone Xiaomi Mi 8 gaat heten. De smartphone zal onder andere worden uitgerust met de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-soc. Xiaomi heeft deze processor ook al geplaatst in de onlangs aangekondigde Xiaomi Mi Mix 2S. Andere specificaties heeft Xiaomi nog niet aangekondigd, maar we kunnen krachtige hardware verwachten.

Volgens de geruchten krijgt de smartphone onder andere een functie met de naam ‘3D Face Recognition’. De functie zou het zelfde werken als Apple Face ID op de iPhone X. Ook zit de vingerafdrukscanner volgens deze video verwerkt in het scherm.

Xiaomi is de laatste tijd steeds actiever op de Europese markt en is in een jaar tijd met maar liefst 1000% gegroeid. Momenteel is Xiaomi de vierde grootste smartphonefabrikant in Europa.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.