Samsung Herintroduceert Good Lock-app

SamsungSamsung heeft in thuisland Zuid-Korea de Good Lock-app uitgebracht. Deze app verscheen voor het eerst in 2016, maar verdween weer na de update naar Android 7.0 (Nougat). De app is nu echter weer uitgebracht en brengt verschillende opties voor Android Oreo en hoger met zich mee.

Met de Good Lock-app van Samsung kunnen smartphone-gebruikers in verre mate hun eigen interface samenstellen. De app verdween na Android 7.0, maar is nu terug in Android 8.0. Met de app kunnen mensen die zelf graag aan de slag gaan met de interface van Android hun eigen voorkeuren instellen.

Met de Good Lock-app is het onder andere mogelijk om Routines aan te maken, waarmee je zelf een trigger kunt instellen waaraan vervolgens acties zijn gekoppeld. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat bepaalde applicaties automatisch moeten opstarten zodra je verbinding maakt met de Bluetooth van je auto. Ook kun je de kleuren van de snelle instellingen wijzigen of instellen om het Always-On scherm aan te laten tijdens het opladen.

Op dit moment is de Good Lock-app alleen uitgebracht in Zuid-Korea en het is onduidelijk wanneer de app buiten Zuid-Korea zal worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.