2-in-1 Tablet Teclast Tbook 10 S Kost Nu Slechts €145

Teclast-Tbook-10-SGebruik je laptops, tablets, Android en Windows? Dan is het misschien tijd om over te stappen op een 2-in-1 tablet met beide besturingssystemen. De zogeheten Teclast Tbook 10 S kost tijdelijk slechts €145. Voor de tablet in combinatie met het bijbehorende toetsenbord en stylus betaal je deze week slechts €180.

De Teclast Tbook 10 S is een tablet die ook te gebruiken is als laptop. De tablet komt namelijk met toetsenbord dat is uitgerust met een trackpad. Ook ontvang je een stylus om bijvoorbeeld mee te tekenen of sneller notities te maken. Om het allemaal nog gemakkelijker te maken is de Teclast Tbook 10 S voorzien van een dual-boot systeem. Hierdoor krijg je de keuze om de tablet op te starten met Android of met Windows 10. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld wilt werken met Microsoft Office op Windows 10, maar tussendoor graag Android-spelletjes speelt.

De tablet is uitgerust met een aluminium behuizing, een 10,1-inch scherm (1920 x 1200 pixels), een 1.92GHz Intel quad-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat is uit te breiden met een microSD-kaart, een 2 megapixel camera, een 5800mAh accu en een 3,5mm koptelefoonaansluiting.

Teclast-Tbook-10-S-tablet

De Teclast Tbook 10 S in combinatie met het toetsenbord en een stylus kost deze week slechts €180. Je kunt de tablet ook los kopen voor €145.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.