WhatsApp-notificaties Ontvangt ‘Markeer Als Gelezen’-optie

WhatsAppWhatsApp werkt aan een ‘markeer als gelezen’-optie voor notificaties van de chat-dienst. Met de ‘markeer als gelezen’-knop kun je inkomende notificaties met één handeling weghalen en aangeven dat je het bericht hebt gelezen.

Gebruikers van WhatsApp ontvangen regelmatig berichtjes waar ze niet direct op hoeven te reageren. Je veegt inkomende notificaties van dergelijke berichten daarom gewoon weg, zonder dat je WhatsApp opent om een reactie te typen. Bij het volgende inkomende bericht komt de notificatie van het vorige bericht echter gewoon weer terug. Dit is onnodig en kan door sommige mensen als irritant worden ervaren. Daarom lijkt WhatsApp nu te werken aan een ‘markeer als gelezen’-optie.

Wanneer je op de ‘markeer als gelezen’-knop binnen de notificatie drukt, geef je aan dat je het bericht gelezen hebt en wordt de notificatie weggehaald. Hierdoor hoef je WhatsApp niet te openen om ervoor te zorgen dat de notificatie niet opnieuw terugkomt. WhatsApp heeft de nieuwe optie nog niet aangekondigd, maar de knop hiervoor is al wel opgedoken in de bèta-versie van de app.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.