Introductie Opvolger Xiaomi Mi A1 Op 24 Juli

xiaomi-mi-6xDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft een evenement gepland voor 24 juli in Spanje. Naar verwachting zal Xiaomi op deze dag de opvolger van de Xiaomi Mi A1 introduceren, de succesvolle Android One-smartphone van de fabrikant.

In de zomer van vorig jaar bracht Xiaomi de Mi A1 op de markt. De smartphone werd heel erg goed ontvangen en in onze review kun je lezen dat ook wij erg te spreken zijn over de Xiaomi Mi A1. We kijken dan ook uit naar de introductie van de opvolger, die hoogstwaarschijnlijk als de Mi A2 op de markt zal verschijnen.

Op 24 juli zal een evenement plaatsvinden in de Spaanse hoofdstad Madrid. Naar verwachting zal de Mi A2 erg veel weg hebben van de Mi 6X, die Xiaomi eerder voor de Chinese markt introduceerde. Dit toestel beschikt onder andere over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160×1080 pixels, een Snapdragon 660-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12MP + 20MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant en een 3010mAh accu. De Xiaomi Mi 6X gaat in China voor iets meer dan 200 euro over de toonbank.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.