Google Camera-app Komt Naar Chromebooks

Google-CameraEr zijn meerdere aanwijzingen gevonden waaruit blijkt dat Google de Google Camera-app naar Chromebooks zal brengen. Zo is er een app-icoontje, aanwijzingen in broncode en zelfs al een werkende versie van de app opgedoken.

Chromebooks draaien op ChromeOS, en ChromeOS is in staan om Android-apps te draaien. Het is dan ook raar dat de Google Camera-app ontbreekt op de Chromebooks. Daar komt binnenkort waarschijnlijk verandering in. Er zijn nu namelijk verschillende aanwijzingen gevonden voor een Chromebook-versie van de populaire camera-app.

Google-Camera-Chromebook

Op Reddit werden de bovenstaande icoontjes gedeeld, die bij het instellen naar het ontwikkelingskanaal verschenen. Het rechter icoontje is het Google Camera-icoontje en aan de linkerkant zien we die van ChromeOS zelf. XDA-Developers heeft in de openbare code van ChromeOS ook al aanwijzingen gevonden dat Google wil wisselen van app.

Als laatste heeft Chrome Unboxed de Google Camera-app zelfs al werkende gekregen op ChromeOS. Google lijkt nog bezig te zijn met het optimaliseren van de app, aangezien we op de onderstaande screenshot zien dat de interface nog niet helemaal geoptimaliseerd is voor het grote scherm van een Chromebook.

Google-Camera-ChromeOS

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.