Google Nieuws-app Ontvangt Donker Thema

Google-Nieuws-donker-themaGoogle heeft opnieuw een donkere modus uitgerold naar een app van het bedrijf. Dit keer is de Google Nieuws-app aan de beurt. De app kan nu automatisch schakelen tussen een licht en een donker thema.

Google lanceerde de Google Nieuws-app eerder dit jaar als vervanger van de Google Play Kiosk-app en de Google Nieuws & Weer-app. De nieuwe app geeft een duidelijk overzicht van nieuwsberichten van verschillende uitgevers.

De Google Nieuws-app ontving onlangs al een update met een offline-modus en een verbeterde samenwerking met de Google Assistent. Google heeft nu echter alweer een nieuwe update uitgebracht die een donkere modus toevoegt aan de app. Om de instellingen van het donkere thema aan te passen klik je op je profielfoto, vervolgens op ‘Settings’ en daarna op ‘Dark theme’.

Google-Nieuws-app-donkere-modus-instellingen

Hier kun je instellen wanneer je de donkere modus wilt inschakelen. Dit kan altijd, alleen in de avond, wanneer de batterijbesparingsmodus is ingeschakeld of nooit. Het is prettig dat Google gebruikers zelf de keuze geeft wanneer ze de donkere modus willen gebruiken. De donkere modus is aanwezig in versie 5.5.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *