Renders Tonen Sony Xperia XA3, XA3 Ultra en L3

Sony-Xperia-XA3-XA3-UltraSony werkt aan drie nieuwe smartphones. De Xperia XA3 en de Xperia XA3 Ultra zijn twee mid-range toestellen. De Xperia L3 is een budget-smartphone. Deze week zijn render video’s van deze toestellen uitgelekt.

In de onderstaande video’s zien we het design van Sony’s nieuwe smartphones. We komen hierdoor verschillende dingen te weten. De Sony Xperia XA3 beschikt vermoedelijk over een 5,9-inch scherm met een resolutie van 1.080 bij 2.160 pixels. Aan de achterkant zit een dual-camera en aan de zijkant een vingerafdrukscanner. Intern verwachten we onder andere een Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

De Xperia XA3 Ultra is een grotere uitvoering met een 6,5-inch Full HD+-scherm en een 18:9-beeldverhouding. De specificaties zijn verder hetzelfde.

Als laatste hebben we de Sony Xperia L3, een budget-smartphone met een 5,7-inch HD+-scherm en een 18:9-beeldverhouding. Ook dit toestel heeft een dubbele camera aan de achterkant en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

Een releasedatum hebben we nog niet, maar naar verwachting zal Sony de XA3 en de XA3 Ultra ergens begin 2019 op de markt brengen. De kans is groot dat de toestellen op de CES 2019 in januari worden gepresenteerd.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.