‘Infinity Series’ Wallpapers Uitgebracht Voor Samsung Galaxy S10-serie

Infinity-Series-Wallpapers-SamsungSamsung heeft een aantal nieuwe wallpapers uitgebracht voor de smartphones in de Galaxy S10-serie. Het gaat om Infinity Wallpapers waarbij de camera-uitsparing in het Infinity O-scherm in het ontwerp is verwerkt.

De Galaxy S10, S10+ en S10e beschikken allemaal over een Infinity O-scherm. Dit is een scherm met een uitsparing voor de selfie-camera. Deze uitsparing valt bij bepaalde wallpapers erg op, terwijl andere wallpapers de uitsparing juist slim verwerken in het ontwerp. Hierdoor lijkt het net alsof het scherm geen uitsparing heeft. In samenwerking met Pablo Rochat heeft Samsung nu drie nieuwe ‘Infinity Series’ wallpapers gemaakt.

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland, geeft aan dat designers veel plezier hebben met het ontwerpen van wallpapers voor het nieuwe Infinity O-scherm.

De nieuwe Infinity-O display is een van de meest opvallende innovaties van de S10 en het is geweldig om te zien dat mensen er zoveel plezier mee hebben. Dat wilden we ook graag zelf ervaren. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met creatief genie Pablo Rochat om er zelf een aantal te maken.

Samsung heeft drie exclusieve wallpapers uitgebracht, die elk beschikbaar zijn in een statische en een dynamische stijl. De dynamische wallpapers spelen in een loop van 15 seconden af. De wallpapers zijn te downloaden in de Samsung Galaxy Themes App.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.