Files by Google Ontvangt Donker Thema

Files-by-Google-donker-themaGoogle heeft bekendgemaakt dat Files by Google een donker thema heeft gekregen om te vieren dat de app 100 miljoen gebruikers heeft. Ook heeft Google een nieuwe offline audiospeler toegevoegd.

Files by Google is een bestandsbeheerder en opschoon-app die inmiddels 100 miljoen maandelijkse gebruikers telt. De app heeft er in ongeveer 8 maanden tijd 70 miljoen nieuwe gebruikers bij gekregen en dit mag uiteraard gevierd worden. Google doet dit met het toevoegen van een offline audiospeler en een donker thema. De nieuwe features worden de komende dagen via een update in de Google Play Store uitgerold.

De bestandsbeheerder van Google is mede populair doordat Google een hoop handige functies heeft toegevoegd. Zo heeft de app Google Foto’s integratie, kun je bestanden delen zonder dat je een internetverbinding hebt, kun je eenvoudig je opslagruimte opschonen en nog veel meer. Heb je Files by Google nog niet geïnstalleerd en wil je de app eens proberen, dan kun je Files by Google downloaden in de Play Store.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.