Realme Introduceert Volgende Week Smartphone Met 64MP Camera

Realme-64MP-camera-teaserRealme heeft via een teaser op Twitter bekendgemaakt dat het bedrijf op 8 augustus in China een smartphone zal introduceren die is uitgerust met een 64MP camera-module. De module bestaat uit vier lenzen.

Realme is een dochtermerk van de Chinese fabrikant OPPO. Realme heeft een teaser gedeeld voor de eerste smartphone met een 64MP vierdubbele camera. “Maak je klaar voor een primeur in cameratechnologie voor smartphones bij het Realme camera-innovatie-evenement. Zet je schrap, want we onthullen er ’s werelds eerste 64 MP Quad Camera-technologie bij een smartphone.” Het evenement zal op 8 augustus plaatsvinden in New Delhi.

De smartphone van Realme maakt waarschijnlijk gebruik van de ‘ISOCELL Bright GW1’ die Samsung eerder dit jaar introduceerde. De extra grote sensor heeft een 1,6 nanometer pixelgrootte. De grotere sensor met meer megapixel moet zorgen voor meer details.

We kunnen de komende tijd overigens meer smartphones met deze 64MP sensor verwachten. Zo weten we bijvoorbeeld al langer dat Redmi, een dochtermerk van Xiaomi, ook werkt aan een toestel met een 64MP camera. Het is onduidelijk of deze toestellen ook in Europa op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.