“Introductie Google Pixel 4 en 4 XL Op 15 Oktober”

Google-Pixel-4-kleurenEen betrouwbare bron heeft een afbeelding gedeeld waaruit we kunnen opmaken dat Google de Pixel 4 mogelijk op 15 oktober officieel zal introduceren. Eerder doken al een hoop details en specificaties op over de aankomende vlaggenschip-smartphone.

De onderstaande afbeelding is door de bekende tech-lekker Evan Blass gedeeld op Twitter. Op de afbeelding zien we de Google Pixel 4 met een bijbehorende screenprotector. Dit is verder niet echt interessant, aangezien de Pixel 4 al meerdere keren op afbeeldingen gespot is. Wat wel interessant is is de datum op het scherm van de Pixel 4, 15 oktober.

Google-Pixel-4-presentatie

15 oktober is mogelijk de datum dat Google de smartphone zal introduceren. De kans dat deze datum klopt is best groot, aangezien we de voorgaande Pixel-smartphones ook in oktober te zien kregen.

Specificaties van de Pixel 4 zijn al regelmatig opgedoken in het geruchtencircuit. Zo is de smartphone waarschijnlijk uitgerust met een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 90Hz scherm en een vierkante camera-module met twee lenzen. De Pixel 4 draait uiteraard op Android 10, de nieuwste versie van Android.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.