Google Duo Ontvangt Donker Thema

Google_Duo_Donkere_ModusGoogle heeft opnieuw een donker thema uitgerold naar één van zijn apps. Dit keer ontvangt Google Duo een donker thema. De nieuwe functies is aanwezig op toestellen die draaien op Android 10.

Google heeft Android 10 voorzien van een volledig donkere modus en heeft de afgelopen weken steeds meer Google-apps ondersteuning gegeven voor deze modus. Zo schreven wij gisteren nog dat de Play Books-app een donker thema heeft gekregen en daarvoor waren de YouTube-app, Chrome-app, Berichten-app en Gmail-app al aan de beurt. Nu heeft de Google Duo-app dezelfde update ontvangen.

Verschillende gebruikers melden dat ze het donkere thema al kunnen inschakelen. Gebruikers kunnen zelf kiezen voor een ‘licht’ of ‘donker’ thema of aangeven dat het thema automatisch moet veranderen wanneer het systeembreed donker thema is ingeschakeld. Als je de update hebt ontvangen kun je de kleur van het thema aanpassen in de instellingen van Google Duo door rechtsboven op de drie puntjes te klikken, gevolgd door instellingen en thema.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.