Vivo Xplay 3S: Smartphone Met 2K-Scherm Onthuld

Vivo-Xplay-3S
Gister schreven we dat Oppo in een online advertentie aangaf dat de Oppo Find 7 zal beschikken over een 2K display. Oppo zal echter niet het eerste bedrijf zijn dat een toestel met een 2K display officieel zal aankondigen. Vandaag heeft Vivo namelijk een presentatie gehouden in Beijing waar het de eerste telefoon heeft aangekondigd met een 2K display, oftewel Quad HD (QHD). Het display is 6-inch groot en heeft een resolutie van 2560×1440 pixels, de verdere specificaties zijn ook indrukwekkend.

Zo beschikt het toestel over een 2,3GHz-quadcore-processor (Snapdragon 800), 3GB RAM, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3200mAh accu en LTE ondersteuning. Ook beschikt de Vivo Xplay 3S over een vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel en twee speakers dat ondersteuning biedt voor 7.1-kanaals stereo-geluid.

Vivo Xplay 3S

Het toestel beschikt over een metalen behuizing, weegt 172 gram en is op zijn dunste punt slechts 4.5mm dik. Welke Android versie er op draait is niet bekend, wel beschikt het over Vivo’s eigen Android ROM.

De Vivo Xplay 3S zal volgende maand worden gelanceerd en zal omgerekend voor ongeveer 425 euro over de toonbank gaan. Het toestel zal in eerst alleen in China op de markt komen, maar het bedrijf heeft wel aangegeven dat het plannen heeft om vanaf volgend jaar zich ook te richten op de markt buiten China.

via [androidworld en engadget]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.