Android 4.3 Update Voor Samsung Galaxy S3 Weer Gestart

Samsung-Galaxy-S3-2
Vorige maand is Samsung gestart met de uitrol van Android 4.3 voor de Galaxy S3, enkele dagen later moest Samsung deze update echter weer stopzetten vanwege de vele problemen dat gebruikers ervaren nu het updaten van de Galaxy S3. Enkele problemen dat zich voor deden waren het wegvallen van Wi-Fi, een snel leeglopende batterij, een traag toestel of toestellen die helemaal vastlopen. Samsung meld vandaag dat al deze problemen zijn verholpen en heeft de uitrol van Android 4.3 (Jelly Bean) voor de Samsung Galaxy S3 vandaag weer gestart.

De nieuwe Android 4.3 update bied onder andere ondersteuning voor de Galaxy Gear. Ook zijn er enkele verbeteringen op het gebied van tekstinvoer toegevoegd, zal de Galaxy S3 minder accu verbruiken en is de snelheid en stabiliteit verbeterd. Verder zijn er enkele aanpassingen gemaakt aan het layout van Android.

TIP: Voor iedereen die accu problemen ervaren na het updaten van Android 4.3, hebben wij hier een paar tips geschreven die de accu verbruik zouden moeten verbeteren.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

15 Reacties

 1. GSM schreef:

  S3 fijn toestel, ondanks dat deze topper al een jaartje oud is, maar de updates pffff ! Dit wordt bij mijn abbo verlenging + toestel wel een groot aandachts punt om te mee te nemen in mij keuze……..hello 5s

 2. Mike schreef:

  Ik heb de update nog niet gehad! :((((( Ik hoop dat ik hem nog krijg

 3. matthias schreef:

  Hoe kan je deze update downloaden?

 4. Said schreef:

  update komt niet binnen bij mij. mijn vrouw heeft galaxy note II en zij heeft die wel binnengekregen. ik zit nog steeds vast op de 4.1.2 en dat is frustrerend batterij zeer snel leeg loopt vast reageert zeeeeeeeer traaaaag.

 5. flippiej schreef:

  Vanochtend is de update uitgekomen voor vodafone (vdf) versie van de gt-i9300.

  PHN (algemene) en TNL (t-mobile) versies van de nederlandse galaxy s3’s zijn er nog niet helaas 😛

  Als download zou ik kijken of je via Kies kan downloaden. Het OTA downloaden via je mobiel zelf was bij vorige updates ook niet altijd direct mogelijk.

 6. M. Asker schreef:

  Hoe update je die??

 7. lucas schreef:

  Ik wacht nu al sinds de Galaxy S4 is uitgekomen op de update dat het instellingen scherm en alles is aangepast vind het wel jammer van samsung ze verliezen zo denk ik wel veel gebruikers, iphone here i come

 8. piet schreef:

  elke dag dat deze update langer duurt brengt mij weer een stap dichterbij ……een apple !

 9. Wim schreef:

  Ben in het bezit van een Samsung Galaxy S3 Lte. Inderdaad een fijn toestel. tot voor kort….
  Heb 2 dagen geleden de nieuwe versie van android(4.3)op mijn toestel staan. Wat een ramp!!! Batterij wordt snel leeg getrokken. Kan aan de oplader blijven hangen. Opladen duurt trouwens ook lang in vergelijking met de vorige android versie.Niet teleurgesteld in het toestel, maar wel in…………… de nieuwe android versie 4.3

 10. Piet schreef:

  Batterij wordt snel leeg getrokken. Kan aan de oplader blijven hangen. Opladen duurt trouwens ook lang in vergelijking met de vorige android versie.Niet teleurgesteld in het toestel, maar wel in…………… de nieuwe android versie 4.3

  • Bill schreef:

   Mijn Samsung Galaxy S3 Lte 4G verliest in 7 uur tijd zonder dat ik het toestel gebruik ruim 40% van zijn batterij vermogen met Android 4.3.
   Android 4.2 was dit nog geen 5% in dezelfde tijdseenheid.
   Ook opladen duurt langer met de 4.3 versie van Android. Wie weet raad???

 11. stef schreef:

  De update naar 4.3 is zeer slecht bevallen batterij is veel sneller leeg.
  En heel omslachtig instellingen menu.
  Ook werkt de mail werkt langzaam en ik kan geen grotere mails meer bewerken,
  Samsung heel graag dit mail probleem verhelpen

 12. dennis schreef:

  gister de update gehad op mijn s3

  geeft nu steeds aan dat mijn wifi netwerk onstabiel is
  terwijl mijn netwerk gewoon functioneert

 13. Henk schreef:

  Deze week de update gehad van mijn Samsung S3. Voorheen altijd perfect in gebruik ,vooral in de auto met Blue&me van de Fiat Bravo. Edoch…na de update wordt de blue tooth van de S3 geweigerd door de Blue&me…en is met geen mogelijkheid meer aan de praat te krijgen.
  Moet ik nu op zoek naar een ander merk telefoon???
  Als dit niet verholpen wordt zal ik de Samsung vaarwel moeten zeggen en een ieder aan raden dit ook te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.