NO.1 S3 Smartwatch Phone: Smartwatch Met SIM-kaart Ondersteuning

NO.1 S3 Smartwatch PhoneDe NO.1 S3 Smartwatch Phone is een nieuwe smartwatch met zeer unieke functies. De smartwatch is namelijk voorzien van een microSD-slot en een SIMkaart-slot, waardoor de smartwatch ook als telefoon kan worden gebruikt. Naast deze unieke eigenschappen heeft de smartwatch ook nog eens een zeer lage adviesprijs.

De NO.1 S3 Smartwatch Phone beschikt over een 1,5-inch rond TFT LCD-display, een Mediatek MT2502 processor, een 380mAh accu, 64MB werkgeheugen, 128MB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een microSIM-slot met ondersteuning voor GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz / GPRS en EDGE.

NO.1 S3 Smartwatch Phone SIM

Ook is er een Micro USB-poort aanwezig om de smartwatch aan te sluiten aan je PC en Bluetooth 4.0 om verbinding te maken met je smartphone. Verder kan de NO.1 S3 draadloos worden opgeladen en is de smartwatch voorzien van een aantal sensoren zoals een hartslagmeter, een pedometer en een slaapmonitor.

De NO.1 S3 Smartwatch Phone heeft een leren armband en een waterdichte metalen behuizing in de kleuren zwart, bruin en wit. De smartwatch werkt samen met Android en iOS, maar draait niet op Android Wear.

NO.1 S3 Smartwatch

Naast de unieke specificaties van de smartwatch is de adviesprijs ook interessant. Zo kost de smartwatch bij GearBest.com slechts $59,99. Met de couponcode GBNOS krijg je nog eens $6 korting waardoor je de “smartwatch phone” voor slechts $53,99 kunt kopen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.