Jabra Introduceert Jabra Elite 85h Noise Canceling Headphones

Jabra-Elite-85hJabra heeft op de CES 2019 een nieuwe headset geïntroduceerd. De Jabra Elite 85h is een headset met noise canceling, die omgevingsgeluiden wegfiltert. Daarnaast heeft de headset een erg lange accuduur.

De Jabra Elite 85h is ideaal voor mensen die regelmatig lang van huis zijn of bijvoorbeeld lang in een vliegtuig zitten. De headset heeft namelijk een accuduur van 32 uur. Daarnaast is de headset voorzien van noise canceling die ervoor moet zorgen dat je pratende mensen of de motor van het vliegtuig niet meer hoort.

Jabra laat weten dat de headset 6.000 verschillende soorten geluiden kan detecteren en weg kan filteren. Hierdoor kun je ervan uit gaan dat de headset in elk soort omgeving zorgt voor een rustig en zuiver luisterplezier.

Daarnaast kan de headset spraakcommando’s voor Google Assistant, Alexa en Siri herkennen. Hiervoor hoef je niet eerst een knop in te drukken, wat bij veel andere headsets wel het geval is.

De Jabra Elite 85h verschijnt in april in de Verenigde Staten op de markt voor een adviesprijs van 299 dollar. De headset is verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Titanium Zwart, Goud Beige en Navy.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.