Google Glass Krijgt Update, Besturen Door Tweemaal Te Knipperen

Google Glass XE10-update twee keer knipperen
Deze maand heeft Google een update uitgebracht voor de Google Glass, genaamd de XE10-update. Door in de bron van deze update te kijken vond Android Police een aantal interessante functies die in volgende updates waarschijnlijk geactiveerd zullen worden, zo zal het bijvoorbeeld mogelijk worden om de bril te besturen door tweemaal te knipperen. Andere functies die mogelijk in een volgende update komen zijn het maken van panoramafoto’s, het afspelen van muziek en het spelen van een potje golf.

Wat precies bestuurd kan worden door tweemaal te knipperen is niet bekend, mogelijk zal het een soort “dubbel-klik” functie hebben. Ook werd eerder al ontdekt dat het mogelijk zal zijn om de camera functie te openen door middel van een knipoog.

Verder werden nog een aantal functies gevonden die nog niet haalbaar leken. Dit kan betekenen dat Google een krachtigere versie van Google Glass zal gaan uitbrengen of dat er bepaalde accessoires uitgebracht zullen worden. Voorbeelden van deze functies zijn het maken van een 3D-model, een zin vertalen en het stemmen van een instrument.

Bron [Techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.