Google moet Apple toegang geven tot informatie

Nou, daar gaan we weer met Apple en zijn eeuwige patenten-oorlog. Een Amerikaanse rechter heeft namelijk bepaald dat Apple inzage moet krijgen in documenten, die betrekking hebben op de ontwikkeling van het Android OS van Google. Volgens de rechter is dit noodzakelijk in de strijd tussen Apple en Google omtrent alle rechtzaken die lopen tussen de twee.

Apple krijgt niet alleen inzage in de ontwikkeling van Android maar als het aan de rechter ligt, krijgen ze ook toegang tot alle documenten omtrent de overname van Motorola door Google. “De overname van Motorola is zeer relevant in de claims en verdediging van Apple“,  aldus een van de advocaten van Apple.

Motorola zelf geeft aan dat Google vrij weinig te maken heeft met de hele gang van zaken. Motorola heeft geen toegang tot werknemers en documenten van Google.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.