Samsung Galaxy Note Edge Vanaf December In Nederland Verkrijgbaar Voor 849 Euro

Samsung-Galaxy-Note-Edge-3De Nederlandse afdeling van Samsung heeft bevestigd dat de Galaxy Note Edge binnenkort ook in Nederland op de markt zal verschijnen. Wel krijgt de phablet een stevige adviesprijs mee van 849 euro.

De Galaxy Note Edge werd tegelijk met de Galaxy Note 4 aangekondigd en beschikt over vrijwel de zelfde specificaties. Wat wel gelijk opvalt aan de Note Edge is het gebogen display aan de rechterzijde van het toestel. Dit gedeelte van het display kan worden gebruikt voor widgets en snelkoppelingen.

Samsung-Galaxy-Note-Edge-2

De Galaxy Note Edge beschikt over een 5,6-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 2,7GHz-quadcore-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 3,7 megapixel camera aan de voorkant, een 3000 mAh accu, een hartslagmeter, een UV-sensor en een vingerafdrukscanner.

Vanaf december zal alleen de zwarte variant in Nederland verkrijgbaar zijn. De Note Edge met 32GB opslagruimte krijgt een adviesprijs mee van 849 euro. Geïnteresseerden kunnen nu al een pre-order plaatsen op de website van Samsung.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *