Candy Bang Mania: Nieuw Verslavend Puzzel Spel Voor Android?

Candy Bang Mania AndroidCandy Bang Mania is een nieuw Android-spel dat sinds vandaag gratis te downloaden is. Het mooie vrolijke design en de uitdagende levels maakt Candy Bang Mania zeker het proberen waard.

Bij Candy Bang Mania is het de bedoeling dat je een “chocolade”-snoepje helpt de finishlijn te bereiken. Dit doe je door het snoepje naar de juiste richting te schieten. Je moet echter wel oppassen voor obstakels zoals brandende snoepdoosjes, bijen en snoep-etende muffins. Je kan echter ook gebruik maken van verschillende objecten zoals macaron-knoppen, teleporters, plakkerige muren en “anti gravity” om je te helpen de finish te bereiken.

Candy Bang Mania Bee

Dankzij de vrolijke graphics, de steeds lastiger wordende puzzels, de variërende “candy worlds” en meer dan 100 levels ben je uren zoet met Candy Bang Mania. Het spel is geschikt voor alle leeftijden en is gratis te downloaden in de Google Play Store. Door levels met 3 sterren af te ronden krijg je toegang tot extra bonus levels, en door een simpele Facebook like krijg je toegang tot nog meer levels.

Voor slechts €0,99 krijg je toegang tot 40 extra levels en alle levels die via toekomstige updates worden toegevoegd. Je kan ook kiezen om het je levens te upgraden waardoor je langer kunt blijven spelen.

Candy Bang Mania Icecream

Candy Bang Mania is gratis beschikbaar in de Google Play Store. En zal later ook worden gelanceerd voor iOS, Amazon Kindle, Tizen en Windows Phone.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.