Leentoestel-actie Van Samsung Groot Succes

Samsung Gear S2 Galaxy S6 Edge+Samsung maakte vorige week bekend dat de Zuid-Koreaanse fabrikant een actie is gestart waarbij Amerikaanse iPhone gebruikers gratis een maand lang een Samsung-flagship mogen testen. De actie lijkt erg succesvol, want Samsung is door alle leen-toestellen heen.

De lancering van de iPhone 6S komt steeds dichterbij en dit is voor de grootste concurrent Samsung altijd een minder leuke tijd. Samsung probeert daarom de nieuwe toestellen van de fabrikant zoveel mogelijk te promoten voordat Apple de nieuwste iPhone op de markt brengt.

Dit jaar besloot Samsung een actie te starten waarbij iPhone-gebruikers in de Verenigde Staten een maand lang gratis een Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge of Galaxy S6 edge+ mogen testen, inclusief data en belminuten. Samsung hoopt hiermee iPhone-gebruikers op het laatste moment nog even over te halen om toch een Samsung-toestel te kopen.

De actie “lijkt” een succes, want Samsung is binnen twee dagen door alle leentoestellen heen. Het is echter niet bekend hoeveel mensen hebben meegedaan aan de actie. Samsung heeft laten weten een nieuwe vracht klaar te zetten voor nieuwe proefpersonen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.