Nintendo Komt Eind Dit Jaar Met Mario Game Voor Android en iOS

Nintendo Super Mario RunNintendo zal later dit jaar Mario uitbrengen voor smartphones. Dit heeft Mario-bedenker Shigeru Miyamoto tijdens de presentatie van de iPhone 7 bekendgemaakt. Na de aankondiging steeg het aandeel van Nintendo explosief.

Shigeru Miyamoto heeft tijdens de Apple presentatie aangegeven dat Super Maria Run naar iOS komt, maar Nintendo heeft later bekendgemaakt dat het spel ook naar Android komt. Het spel verschijnt later dit jaar in de App Store.

In Super Mario Run zal Mario automatisch naar rechts bewegen, waarbij de gebruiker op het scherm moet klikken om te springen. Door de vinger langer op het scherm te houden zal Mario hoger springen. Ook kunnen gebruikers eigen levels bouwen en is het mogelijk om het op te nemen tegen de prestatie van een vriend. Het spel is niet gratis te downloaden, maar beschikt niet over in-app aankopen.

Net als na de lancering van Pokémon Go steeg het aandeel van Nintendo aanzienlijk. Zo steeg het aandeel kort na de aankondiging met ruim 25 procent.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.