Unbranded Samsung Galaxy S7 en S7 Edge Ontvangen Nieuwe Update

Samsung-Galaxy-S7-en-Galaxy-S7-EdgeSamsung is begonnen met de uitrol van een nieuwe update voor de unbranded versies van de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De update brengt een aantal beveiligingsupdates en nieuwe functies met zich mee.

Naast enkele standaard beveiligingsupdates beschikken de smartphones na de update over twee nieuwe apps, Samsung Cloud en de nieuwe galerij-app. Deze apps zijn al standaard aanwezig op de Galaxy Note 7. Samsung Cloud is een online opslagdienst van Samsung, waarmee gebruikers eenvoudig en snel een online backup kunnen maken van de bestanden op de smartphone. Iedereen krijgt gratis 15GB opslagruimte.

De nieuwste update is inmiddels beschikbaar voor de unbranded toestellen van de Galaxy S7 en S7 Edge. De update kan worden gedownload via OTA “Over-The-Air” of via Samsung Kies.

via [androididee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Slapz schreef:

    Ja heel kut die nieuwe gallerij. Waarom moet het nou weer veranderd worden. Het werkte prima. Overigens ook opletten met die gallerij want het heeft nieuwe functies voor “mijn verhaal” (een zeer overbodige functie imo) en in deze nieuwe functie staat dus standaard aangevinkt dat de App voor jou foto verhalen mag maken EN dat hij dit met al je contaccten mag delen. Direct uitzetten dus als je dit niet wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *