Introductie Samsung Galaxy S7 En Galaxy S7 Edge Op 21 Februari

#TheNextGalaxy-21-februari-Galaxy-S7Er gaan al langer geruchten dat Samsung eind februari de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge zal presenteren. De datum 21 februari is ook al meerdere malen genoemd en de laatste gelekte informatie geeft opnieuw aan dat Samsung de nieuwe toestellen op deze datum zal introduceren.

De bekende en betrouwbare lekker Evan Blass heeft op zijn Twitter feed een afbeelding geplaatst, dat afkomstig lijkt te zijn van een uitnodiging of teaser voor een presentatie dat op 21 februari zal plaatsvinden. Op deze afbeelding zien we naast de datum ook de hashtag ‘TheNextGalaxy‘. Een hashtag die Samsung gebruikt bij de introductie van een nieuwe Galaxy smartphone.

21-Februari-Samsung-presentatie

De datum is geen echte verassing, aangezien de vooravond van de Mobile World Congress in Barcelona de dag is waarop alle persconferenties plaatsvinden. Zo zullen we op deze dag ook de nieuwe toestellen van Sony en HTC te zien krijgen. De nieuwe flagship-toestellen van Samsung zullen vermoedelijk op 11 maart op de markt verschijnen.

Volgens eerdere geruchten krijgen de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge een Super-AMOLED display met een QHD-resolutie, een Exynos 8890-processor, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.