Pokémon Go Ontvangt Update Met Nieuwe Functies

pokemon-goNiantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go, is begonnen met de uitrol van een update voor het augmented reality spel. Deze update brengt enkele nieuwe functies naar Pokémon Go.

Pokémon Go is niet meer zo populair als in de eerste maanden, maar het is nog altijd één van de meest gespeelde smartphone spellen van dit moment. Niantic is dan ook druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies voor het spel.

Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat er een nieuwe update voor Pokémon Go wordt uitgerold. Deze update maakt het mogelijk om te checken waar je een Pokémon hebt gevangen. Deze informatie is te vinden in het informatiescherm van de gevangen Pokémon.

De update maakt het ook mogelijk om een Pokémon die je door Incense tegenkomt te vangen met de Pokémon Go Plus armband. Deze armband kost €39,99 en is ook in Nederland te koop.

Als laatste worden enkele bugs aangepakt. Onder andere de bug waardoor sommige spelers steeds vast kwamen te zitten op het laadscherm is opgelost.

Niantic Labs heeft tijdens de aankondiging van de update laten weten dat er zeer binnenkort enkele grote nieuwe functies worden geïntroduceerd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.