“Foto’s En Renders Xiaomi Mi 5s Opgedoken”

Xiaomi Mi 5s renderOp het internet zijn vermeende foto’s en video’s opgedoken van de nog onaangekondigde high-end Xiaomi Mi 5s smartphone. Op deze afbeeldingen zien we onder andere een dubbele camera en een blauwe ring rondom de homeknop.

De Chinese fabrikant Xiaomi zal de Mi 5s vermoedelijk deze week presenteren. Maar er zijn ondertussen al verschillende specificaties, renders en foto’s opgedoken van de vermoedelijke high-end smartphone. De smartphone zal volgens de geruchten onder andere worden voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde, die we ook op de onderstaande foto zien. De camera is te vinden in de linker bovenhoek en de sensoren zijn onder elkaar geplaatst.

Xiaomi Mi 5s achterkant

Aan de voorkant zien we onder het scherm een blauwe ring. Mogelijk is dit een Qualcomm Sense ID-vingerafdrukscanner. We zien een zwarte en witte uitvoering van de Xiaomi Mi 5s. Volgens eerdere geruchten beschikt de smartphone onder andere over een 5,15-inch display men een resolutie van 1920×1080 pixels, een 2,4GHz Snapdragon 821-processor met een Adreno 530-videochip, 6GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, een 16 megapixel camera met een 4-assige beeldstabilisatie, een 3490mAh accu en ondersteuning voor Quick Charge 3.0, dualSIM, NFC, WiFi en Bluetooth.

Xiaomi Mi 5s

Xiaomi zal de smartphone niet officieel uitbrengen in Nederland en België, maar Xiaomi-toestellen zijn wel via verschillende webwinkels verkrijgbaar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.