Nintendo Komt Met 2 á 3 Games Per Jaar

NintendoNintendo-CEO Tatsumi Kimishima heeft in een interview met het Japanse medium Kyoto NP gezegd dat het bedrijf 2 á 3 spellen per jaar wil uitbrengen.

Halverwege december introduceerde Nintendo haar eerste spel, Super Mario Run, voor iOS. Dit spel is in enkele dagen tijd al meer dan 40 miljoen keer gedownload. Begin 2017 zal het spel ook voor Android worden uitgebracht. Super Mario Run is gratis te proberen en kost 9,99 euro voor de volledige versie.

In 2017 komt Nintendo onder andere met de Fire Emblem- en Animal Crossing-series. Het is nog onbekend welke series daarna aan de beurt zijn.

Ondanks de grote hoeveelheid downloads zakte de beurswaarde van Nintendo de afgelopen dagen. Aandeelhouders schrokken namelijk van de slechte beoordelingen in de App Store. Mensen klagen vooral over de te hoge prijs van 9,99 euro. Minder dan 10 procent van de mensen die Super Mario Run downloaden kopen de volledige versie. Aandeelhouders hebben ook de voorkeur aan een freemium-spel, een gratis spel met in-app aankopen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.