“YotaPhone 3 Wordt Een Stuk Goedkoper Dan Zijn Voorganger”

YotaPhone-2De Russische fabrikant “Yota Devices” introduceerde in 2013 een opmerkelijke smartphone met twee schermen. Aan de voorkant beschikt de zogeheten YotaPhone over een reguliere kleurenscherm, maar aan de achterkant zit een e-ink beeldscherm waarop bijvoorbeeld notificaties of e-books kunnen worden weergegeven. Yoga Devices komt dit jaar met de YotaPhone 3 die waarschijnlijk een stuk goedkoper wordt dan zijn voorganger.

In 2013 introduceerde Yota Devices een smartphone die een kleurenscherm en een e-ink scherm combineerde. De YotaPhone was een opmerkelijk toestel dat dankzij het e-ink scherm een stuk langer mee kon gaan op één acculading. In 2014 introduceerde Yota Devices al de YotaPhone 2, maar dit toestel is vanwege de hoge adviesprijs nooit een groot succes geworden. Toch wil Yota Devices het na een pauze van twee jaar weer proberen.

Engadget schrijft dat de YotaPhone 3 zal worden uitgerust met een 5,5-inch Full HD kleurenscherm en een 5,2-inch HD e-ink scherm. Intern beschikt de smartphone over een Qualcomm Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3.200 mAh accu en een USB-C aansluiting. De YotaPhone 3 draait op Android 7.0 (Nougat).

De YotaPhone 3 krijgt vermoedelijk een adviesprijs mee van tussen de 350 en 450 euro. Dat is een stuk lager dan de YotaPhone 2, die in Nederland een adviesprijs meekreeg van maar liefst 700 euro. De YotaPhone 3 moet dit najaar op de markt verschijnen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.