Eerste Foto Sony Xperia XZ (2017) Gelekt

sonyOp het internet is de eerste foto van de Sony Xperia XZ (2017) opgedoken. Ondanks dat de foto niet scherp is, zien we wel dat de smartphone hele dunne randen rondom het scherm heeft.

Ongeveer een half jaar geleden introduceerde Sony de Xperia XZ. Begin 2017 krijgt dit toestel mogelijk al een opvolger, aangezien er nu een foto zou zijn gelekt van de Xperia XZ (2017). De foto is helaas wel heel onscherp, waardoor we weinig uit de foto kunnen opmaken. We zien wel dat het beeldscherm nagenoeg geheel doorloopt tot aan de randen van het toestel. Mogelijk zijn de randen zelfs iets afgerond, alhoewel dat niet helemaal duidelijk is.

xperia-xz-2017-foto

Specificaties van de Sony Xperia XZ (2017) zijn nog niet opgedoken, maar net als zijn voorganger gaat het om een high-end toestel. We verwachten dat de smartphone beschikt over een Qualcomm Snapdragon 835 processor en misschien wel tot 6GB werkgeheugen. Vermoedelijk zal Sony de Xperia XZ (2017) eind februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona officieel presenteren.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.