Niantic: “Pokémon GO Fest Zal Dit Jaar Beter Verlopen”

pokemon-go-festNadat het Pokémon GO Fest vorig jaar in Chicago uitliep op een fiasco, zal Niantic dit jaar opnieuw een poging wagen. Ditmaal zal het Pokémon GO Fest niet alleen plaatsvinden in Amerika, maar ook in Europa en Japan. Niantic belooft dat het evenement dit jaar beter zal verlopen.

Met het eerste Pokémon GO Fest in Chicago wilde Niantic vorig jaar de eerste verjaardag van Pokémon Go vieren. Het feestje liep echter niet zoals gepland. Vanwege de grote belangstelling kampte het bedrijf namelijk met serverproblemen, waardoor het spel tijdens het evenement vrijwel niet te spelen was. Niantic moest de ticket- en reiskosten van de spelers vervolgens vergoeden.

Niantic zegt te hebben geleerd van vorig jaar en beweert voorzorgmaatregelen te hebben genomen om een herhaling ervan te voorkomen. Zo heeft het bedrijf geschakeld met mobiele providers, om zo overbelasting van het netwerk te voorkomen. Dit deed Niantic vorig jaar ook, maar toen was de drukte van het evenement zwaar onderschat. Ook zullen de verschillende activiteiten over een groter gebied worden verdeeld, wat minder belastend zou moeten zijn voor het netwerk. Verder heeft Niantic nog wat kleine optimalisaties uitgevoerd, maar details hierover heeft het bedrijf niet gegeven.

via [gamequarter]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.