Pokémon Go Krijgt 4e Generatie Pokémon En PvP-gevechten

Pokemon-go-nianticIn Pokémon Go zijn Pokémon te vangen van de eerste drie generaties, maar ontwikkelaar Niantic werkt achter de schermen aan Pokémon uit de vierde generatie. In de toekomst zal Niantic ook PvP-gevechten toevoegen en een vernieuwde kaart introduceren.

Deze informatie is afkomstig van Twitter-gebruiker PokemonDoctorYT, die tijdens een vlucht toevallig Niantic-ceo John Hanke tegenkwam. Hij heeft tijdens een lang gesprek met Hanke gesproken over verschillende functies waaraan Niantic op de achtergrond werkt. YouTube-gebruiker Reversal heeft in een Tweet de hoofdpunten van dat gesprek op een rijtje gezet.

Zo kunnen we in de toekomst onder andere een vernieuwde kaart en Pokémon uit de tweede generatie verwachten. Ook zal het straks mogelijk worden om PvP-gevechten te starten en zal er een methode worden toegevoegd waarmee het voor de speler makkelijker wordt om Raid Battles in hun gebied te zoeken.

Hanke en PokemonDoctorYT spraken verder over het verhogen van de level-cap van de speler, die momenteel staat ingesteld op level 40, en een systeem voor spelers om PokéStops aan het spel toe te voegen. Kortom we mogen in de toekomst veel interessante nieuwe functies verwachten.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.