The Walking Dead: Our World Nu Ook Te Spelen In Nederland

The-Walking-Dead-Our-WorldNadat het spel eerder al verscheen in de Filipijnen, Australië en Noorwegen is The Walking Dead: Our World nu ook te spelen in Nederland. Het nieuwe Walking Dead spel maakt gebruik van augmented reality en heeft op het eerste gezicht wel wat weg van Pokémon Go en Jurassic World Alive.

The Walking Dead: Our World werd in maart officieel geïntroduceerd, maar het was nog onduidelijk wanneer de officiële lancering zal plaatsvinden. Nu blijkt dat het spel in een aantal landen al te spelen is, waaronder Nederland. Het spel is af en toe nog wat instabiel, waardoor het lijkt dat Nederland als land is uitgekozen om het één en ander te testen.

Net als in Pokémon Go kun je dankzij GPS en het Google Maps-platform in je eigen omgeving rondlopen. Hier kom je overal zombies tegen waar je de confrontatie mee aan kunt gaan. Je kunt samen met andere spelers quests afronden en gebouwen plaatsen als shelter voor overlevenden. The Walking Dead: Our World is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.