“Fortnite Verschijnt 24 Juli Voor Android”

Fortnite-AndroidVolgens een Tweet van Tencent Games is Fortnite over anderhalve week te spelen op Android. Het spel zal 24 juli voor Android verschijnen, ongeveer 3 maanden nadat het spel werd uitgebracht voor iOS.

Epic Games liet in maart al weten dat het bedrijf werkt aan Fortnite voor Android. In mei gaf Epic Games aan dat het spel deze zomer in de Play Store zal verschijnen. Volgens de Chinese gamestudio Tencent Games, die waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de Chinese versie van Fortnite, kunnen we Fortnite voor Android op 24 juli verwachten.

Fortnite-Android-24-juli

In de tweet staat “Fortnite, wow, het komt eraan!“, met daarbij de bovenstaande afbeelding waarop we de datum 24 juli zien staan.

De reden dat de Android-versie drie maanden na de iOS versie zal worden uitgebracht heeft te maken met de hoeveelheid verschillende Android-toestellen. Voor iOS hoeft Epic Games het spel slechts voor een paar toestellen te optimaliseren, maar voor Android duurt het langer om alles goed te optimaliseren en voor een goede game-ervaring op alle verschillende toestellen te zorgen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.