Android-versie Fortnite Nu Open Voor Niet-Samsung-gebruikers

Fortnite-AndroidDe bètaversie van Fortnite is een aantal dagen geleden uitgebracht voor Android, maar tot nu toe konden alleen Samsung-gebruikers zich aanmelden voor het spel. Deze exclusieve periode is nu voorbij, waardoor spelers met een ander merk smartphone zich nu ook kunnen aanmelden.

Epic Games heeft de registratie opengezet zodat niet-Samsung-gebruikers zich nu ook kunnen aanmelden voor Fortnite. Alle Android-gebruikers kunnen nu hun e-mail opgeven om een uitnodiging voor Fortnite per e-mail te ontvangen. Op de website van Epic Games staat welke toestellen compatibel zijn met de game.

Epic Games bracht Fortnite tegelijk met de introductie van de Galaxy Note 9 uit voor Samsung-toestellen. Hierdoor was het spel de afgelopen dagen al te spelen op de Galaxy S7, S7 Edge, S8, S8+ S9, S9+ Note 8, Note 9, Tab S3 en Tab S4.

Fortnite is niet te downloaden in de Google Play Store. Inplaats daarvan moet je een installer downloaden vanaf de website van Epic Games. Epic Games heeft hiervoor gekozen om geld te besparen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.