Command & Conquer: Rivals Vanaf Vandaag Te Downloaden

command-conquer-rivalsCommand & Conquer: Rivals is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Android en iOS. De game van Electronic Arts is een real-time strategie met snelle actie. Het is voor het eerst dat er een Command & Conquer-game voor de mobiel is uitgebracht.

Speluitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat Command & Conquer: Rivals vanaf 4 december te spelen is op Android en iOS. EA heeft aangegeven dat dit spel de volgende grote competitieve gamefranchise wordt van het bedrijf. Of dit ook echt het geval zal zijn is nog even afwachten, want veel Command & Conquer-fans hebben zich negatief uitgelaten over de aankondiging.

In Command & Conquer: Rivals is onder andere een weekendbonus beschikbaar, genaamd Rivals Champions. Hierin kunnen spelers het tegen elkaar opnemen. Spelers kunnen in het spel kiezen tussen de Global Defense Initiative en de Brotherhood of Nod. Ook zijn er verschillende soorten units aanwezig die ook in vorige games ingezet konden worden. Strategie is een belangrijk onderdeel van het spel. Zo moet je je eigen basis goed verdedigen terwijl je de basis van je tegenstander aanvalt.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.