Samsung Teaset Aankondiging Vouwbare Telefoon

Samsung-opvouwbare-smartphoneNa vele maanden van geruchten is de kans groot dat Samsung deze week officieel de eerste vouwbare smartphone van het bedrijf introduceert. Met een afbeelding lijkt Samsung namelijk te verwijzen naar de komst van een opvouwbaar toestel.

Al jaren gaan er geruchten rond over de komst van een opvouwbare Samsung-smartphone, maar pas de laatste maanden is duidelijk dat Samsung dit toestel binnenkort wil introduceren. Nu heeft het bedrijf zelf hints gegeven met de tekst “Kruispunt tussen heden en toekomst.” Bij deze tekst plaatste Samsung een animatie van een toestel dat zich openvouwt. De introductie zou plaatsvinden op het Samsung Developer-evenement, op 7 en 8 november.

Ook op de Facebook-pagina heeft Samsung een hint geplaatst. De profielfoto is namelijk aangepast naar de onderstaande afbeelding. Op de foto zien we een opgevouwen Samsung-logo. Dankzij deze hints is het vrijwel zeker dat we deze week de eerste opvouwbare smartphone van Samsung te zien krijgen.

Samsung-vouwbare-smartphone-logo

Samsung is overigens niet de eerste fabrikant die een vouwbaar toestel introduceert. Vorige week toonde de displaymaker Royole de zogeheten FlexPai.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.