Shield Android TV Vanaf Vandaag Te Koop In Nederland

Nvidia+Shield+Android+TVNvidia heeft aangekondigd dat de Shield Android TV vanaf 17 maart te koop zal zijn in Nederland. De Android TV krijgt een adviesprijs mee van €199,99 en kan onder andere 4K beelden afspelen en gamen via de streamingdienst GeForce Now.

Nvidia verwacht dat GeForce Now het Netflix gaat worden voor games. Voor €9,99 per maand kan je meer dan vijftig games onbeperkt streamen. Ook kan je spellen kopen zoals The Witcher 3, Resident Evil: Revelations 2 en Mad Max. De eerste drie maanden is GeForce Now gratis te gebruiken. Bij het tijdelijk stopzetten van een abonnement hoef je niet bang te zijn dat je je gegevens verliest. Save files worden namelijk vijf jaar bewaard.

Shield is een fantastisch product dat eenvoudig in gebruik is; met slechts één apparaat heb je toegang tot allerlei entertainment in je woonkamer. Muziek, tv en film zijn niet meer hetzelfde sinds er veel gestreamd wordt. Met GeForce Now bieden we zo’n zelfde ingrijpende verandering in gaming tegen een ongelooflijke prijs.

Naast de standaard Shield Android TV komt er ook een Shield Pro. De Pro variant is voorzien van een 500GB harde schijf en krijgt een adviesprijs mee van €299,99. De afstandsbediening kost €54,99 en een extra controller kost €59,99.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.