“OnePlus Komt Volgende Maand Met Eigen HDR-televisie”

oneplusEind vorig jaar doken voor het eerst geruchten op over een OnePlus TV en volgens de laatste berichten zal OnePlus deze TV op 26 september officieel introduceren. Het zou gaan om een 4K-televisie met ondersteuning voor HDR-weergave.

Op 17 september 2018 gaf OnePlus aan dat de Chinese fabrikant over een OnePlus TV aan het nadenken was. De CEO gaf aan zich te focussen op het design en de beeld- en audiokwaliteit en dat de TV een eerste stap is in de grootschalige omzetting naar een slimme en verbonden omgeving.

Volgens de laatste geruchten komt de TV uit in verschillende formaten, namelijk 43-, 55-, 65- en 75-inch. OnePlus zou voor zowel LCD als OLED hebben gekozen. LG is waarschijnlijk de leverancier van de OLED-schermen. Deze schermen hebben een 4K-resolutie met ondersteuning voor HDR-weergave. De TV’s draaien op Android TV en hebben ondersteuning voor Bluetooth 5.0. De presentatie van de TV zal waarschijnlijk op 26 september plaatsvinden.

Er zijn overigens nog geen aanwijzingen gevonden voor Europese varianten van de TV, dus waarschijnlijk verschijnt de OnePlus TV in eerste instantie alleen in Azië.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.