Mid-range LG K8 Vanaf April In Nederland Verkrijgbaar

LG K8LG heeft aangekondigd dat de mid-range smartphone LG K8 vanaf april in Nederland te koop zal zijn. De smartphone heeft onder andere een 5-inch display en draait op Android 6.0 (Marshmallow).

De LG K8 moet zich onderscheiden door goede specificaties en een mooi design aan te bieden tegen een aantrekkelijke adviesprijs. De exacte adviesprijs is echter nog niet bekend. Wel weten we dat de smartphone is voorzien van een 5-inch 2.5D-display met een resolutie van 1280×720 pixels, een MT6735-chipset van MediaTek, 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2125mAh accu, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera voor selfies.

“We zijn ons bewust van de uiteenlopende behoeften en wensen van onze klanten over de hele wereld en ons doel is om de beste producten te leveren om aan hun verwachtingen te voldoen. De K8 is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een smartphone met een fraai uiterlijk, uitstekende kwaliteit en goede prijs,” aldus Juno Cho, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company.

De LG K8 draait op Android 6.0 (Marshmallow) en is beschikbaar in de kleuren wit en donker blauw. 

via [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.