Specificaties Samsung Galaxy S5 Premium of Galaxy F Opgedoken?

Samsung-Galaxy-FVia de benchmarktest, GFXBench is een nieuw toestel opgedoken van Samsung. Dit toestel met high-end specificaties is mogelijk de premium variant van de Galaxy S5 of de nieuwe Galaxy F-lijn.

Ook al heeft Samsung eerder aangegeven dat het bedrijf niet bezig is met het ontwikkelen van een premium variant van de Galaxy S5, geruchten over een dergelijk toestel duiken steeds weer op. Volgens andere geruchten zou Samsung werken aan een nieuwe Galaxy-lijn, de Galaxy F. Bij deze toestellen zouden alleen premium materialen worden gebruikt zoals high-end specs en aluminium behuizingen. Ook zou deze lijn duurder worden dan de Galaxy S-toestellen.

Benchmark-SM-G906S

In de benchmarktest van GFXBench zien we een toestel dat beschikt over een 5,2 inch-display met een resolutie van 2560×1440 pixels, 3GB werkgeheugen, een 2,45GHz quad-core Qualcomm 805-chipset, een 15 megapixel camera en 32GB opslagruimte.

Het typenummer (SM-G906S) van dit toestel lijkt veel op die van de Galaxy S5 (SM-G900) en de Galaxy Round (SM-G910S). Het zou dus best mogelijk zijn dat de SM-G906S een aangepaste variant is van een van deze toestellen. Maar tot nu toe kunnen we alleen maar gissen welk toestel dit zou kunnen zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.