Hoe Makkelijk is de OnePlus One te Repareren?

iFixit OnePlus OneDe OnePlus One, het eerste toestel van de Chinese fabrikant OnePlus is langzaam maar zeker iets makkelijker te verkrijgen. Nog steeds zijn er lang niet genoeg invites uitgedeeld om iedereen te voorzien van deze aantrekkelijk geprijsde smartphone, maar iFixit heeft de OnePlus al wel binnen en heeft het toestel volledig uit elkaar gehaald.

iFixit staat er om bekend om apparatuur zoals smartphones te ontleden om te zien hoe makkelijk een apparaat is te repareren. iFixit geeft de OnePlus een score van 5 uit de maximale score van 10. Dit is uiteraard niet extreem hoog en dat komt mede doordat de accu en het display van de OnePlus niet makkelijk te vervangen zijn.

De OnePlus One is veel in het nieuws omdat je voor minder dan 300 euro een toestel krijgt dat beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en de CyanogenMod schil.

 via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.