“Samsung Galaxy S6 Krijgt Grotere Homeknop”

Samsung Galaxy S6 EdgeUit de onlangs vrijgegeven teaser afbeelding van de Samsung Galaxy S6 Edge kan worden opgemaakt dat de opvolger van de Galaxy S5 zal worden voorzien van een grotere homeknop. Dit kan duiden op een nieuw type vingerafdrukscanner.

Rechtsonder op de bovenstaande afbeelding zien we gedeeltelijk de homeknop. Ook al is het slechts gedeeltelijk zichtbaar, de knop lijkt toch aanzienlijk groter dan die op de Galaxy S5. Daardoor lijken de geruchten over een grotere homeknop vanwege een verbeterde vingerafdrukscanner te zijn bevestigd.

De nieuwe vingerafdrukscanner zal volgens de geruchten vergelijkbaar werken als de Touch ID op de Apple producten. Hierbij hoef je je vinger alleen op de homeknop te leggen om je vinger te scannen. Bij de Galaxy S5 moet je je vinger over de homeknop vegen om je vingerafdruk te scannen. Deze techniek is naast omslachtig ook minder nauwkeurig.

Over slechts enkele dagen zullen we alle details te weten komen over Samsung’s nieuwe vlaggenschip. Samsung zal de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge namelijk op 1 maart officieel onthullen.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.