Onduidelijke Afbeelding Toont Sony Smartwatch 3 en Smartband Talk

Sony Smartwatch 3 Smartband TalkEr is een onduidelijke afbeelding opgedoken waarop twee wearables van Sony te zien zijn. Het lijkt te gaan om de Sony Smartwatch 3 en de fitness accessoire, Sony Smartband Talk.

Sony heeft in 2012 en 2013 de Sony Smartwatch en de Sony Smartwatch 2 geïntroduceerd. Deze week tijdens de IFA-beurs in Berlijn zal Sony waarschijnlijk de derde smartwatch aankondigen. Op een gelekte afbeelding zien we een witte variant van deze smartwatch, maar ook een fitness accessoire. Eerder was al een afbeelding gelekt van de zwarte variant.

Sony Smartwatch 3

Volgens de bron zal de Sony Smartwatch 3 draaien op Android Wear en beschikken over een 1,68-inch display met een resolutie van 320×320 pixels. Verder is de smartwatch waterdicht (IP58), kan het draadloos worden opgeladen en beschikt het over een eigen WiFi-module.

Op de zelfde afbeelding is ook de Smartband Talk te zien. Dit is de opvolger van de SmartBand (SWR10) en is voorzien van een gebogen e-inkt-display en kan via Bluetooth contact maken met je smartphone. Verdere specificaties van de fitness armband zijn nog niet bekend, maar aangezien de armband Smartband “Talk” heet zullen er wel spraakopdrachten kunnen worden ingevoerd.

Sony zal de wearables tijdens de IFA-beurs in Berlijn onthullen, waar waarschijnlijk ook de Sony Xperia Z3 en de Sony Z3 Compact worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.