Sony wekt interesse met SmartWatch en Xperia ZU

Waar de aandacht vorige week lag bij de première van diverse nieuwe toestellen van Samsung, is het deze week de beurt aan Sony. Want morgen houdt Sony een duo-evenement in Shanghai en München. Het bedrijf is van plan om te pronken met diverse nieuwe producten op de Mobile Asia Expo – NFC. De twee interessantste producten zijn de SmartWatch en de phablet Xperia ZU. Van beide is er al enige informatie bekend of gelekt.

Zo wordt van de smartphone en tablet hybride Xperia ZU gezegd, dat deze de concurrentie met de Samsung Note 2 moet verslaan met zijn 6,44 inch schermgrootte. De phablet wordt verwacht in het wit en zwart, met een magnesium frame en dual-SIM support. Het heeft een 8 megapixel camera en met daarbij een 1.3 megapixel frontcamera. En vele andere eigenschappen die morgen zeker zullen worden.

Sony-smartwatch-twitter

En dan is er de SmartWatch, waar al veel over te doen was. Sony promootte deze onlangs op Twitter met de toepasselijke naam #itstime. Het gaf verder geen details, maar er werd wel het volgende over gezegd: “the only wearable device with 200 #firstgen apps on Google Play and growing”. Draagbare technologie is de laatste tijd een hot item, door de populaire Google Glass die afgelopen jaar veel te zien was.

Een ludieke actie is het wel, dat Sony in eigen beheer alvast details weggeeft om zo de nieuwsgierigheid en commotie op te wekken.

 

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.