Android L Vanaf September Beschikbaar

android-lAndroid L is de nieuwste versie van Android, die Google later dit jaar zal lanceren. Volgens een onoplettende medewerker van Motorola zal Android L al in september beschikbaar komen.

Sinds het Google I/O evenement eerder dit jaar, is Android L al beschikbaar voor ontwikkelaars. Wij als normale consument moeten echter nog wat langer wachten zodat Google en ontwikkelaars de nieuwste versie van Android zo stabiel mogelijk kunnen maken en alle bugs kunnen verwijderen. Android L krijgt onder andere een nieuw design, aangepaste notificaties en een betere accuduur.

TabTech heeft aan Motorola gevraagd wanneer Android L beschikbaar zal zijn voor de Moto G, waarop de Motorola medewerker antwoordde dat de nieuwste Android versie al in september beschikbaar zal zijn.

Voor zover wij weten komt de update deze maand nog naar Europa en zal dan meteen uitgerold worden naar de Moto G/X serie. Een exacte datum hebben wij nog niet.

Moto-G-Android-L

We kunnen niet bevestigen of Android L (oftewel Android 5.0) daadwerkelijk al september beschikbaar zal zijn. Als dit wel het geval is dan is het voor het eerst dat een niet-Nexus-toestel zo snel over de nieuwste versie van Android beschikt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.