OxygenOS Uitgebracht Voor OnePlus One

oneplus-oxygenosOnePlus heeft dit weekend een eigen besturingssysteem uitgebracht voor de OnePlus One. De zogeheten OxygenOS moet de populaire Cyonagenmod ROM vervangen en is gebaseerd op een lichte versie van Android 5.0.

Vanwege onenigheid met het bedrijf achter Cyanogenmod, heeft OnePlus besloten een eigen besturingssysteem te ontwikkelen. Dit systeem is gebaseerd op Android 5.0 en is nu beschikbaar voor de OnePlus One. Aangezien het hier om een compleet nieuw besturingssysteem gaat, kan OxygenOS niet simpelweg via een Over-The-Air update worden geïnstalleerd. OnePlus legt in een blogpost uit hoe je je OnePlus One kan flashes naar OxygenOS.

OxygenOS is een zeer kale versie van Android 5.0 (Lollipop) met een aantal kleine extra’s die in de onderstaand video worden toegelicht. Voor veel mensen is er dan ook nog geen reden om over te stappen naar OxygenOS, aangezien Cyanogenmod zeer stabiel draait en een hoop extra functies met zich mee brengt. Ook ontvangt Cyanogenmod binnenkort een update naar versie 12.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.